duminică, 25 ianuarie 2009

IESIREA DIN CRIZA!

Singurul mod prin care lumea poate sa supravietuiasca, si sa evite un haos, este sa faca niste schimbari.

Exista cateva ramuri esentiale care trebuiesc sa fie controlate neaparat de catre STAT. Iar STATUL sunt oamenii din el, si asta prevede ca STATUL are grija de el respectiv oamenii au grija de ei.
Daca de exemplu, STATUL ar detine toat energia necesara industriei si oamenilor, ar putea sa ofere un pret clar si real, pentru ca nu s-ar urma un PROFIT al BANILOR, ci mai degraba s-ar urmari un PROFIT TEHNOLOGIC si de viata.

Toate ramurile importante ar trebuii sa fie detinute de STAT, de popor, de oameni, pentru ca toate sunt formate din oameni pentru oameni.

ESENTIALE AR FI: ENERGIA, ALIMENTE, INDUSTRIA METALURGICA, TRANSPORTURI, SANATATE, ASIGURARI, PENSII si AJUTOR SOCIAL, ALOCATII, ARMATA si INDUSTRIA ARMELOR SI MUNITIILOR, CONSTRUCTIILE DE MASINI SI UTILAJE, CONSTRUCTIA DE IMOBILE si INDUSTRIA si ramurile INDUSTRIEI DE PRODUCTIE MATERIALE DE CONSTRUCTII.

Ar fi mult mai simplu, lumea ar putea fi sigura, oamenii ar putea fi siguri ca au mancare, energie, casa, sanatate, asigurare, pentru ca ei sio asigura, STATUL o asigura, STATUL sunt EI.

Un singur lucru regret in sistemul comunist, acest cerc format de stat, statu facea mancare, masini de transport, camioane, ciment, case, blocuri, drumuri sosele, si oamenii lucrau la stat si primeau de la stat casa, mancare, energie, si cel mai important SLUJBA platita, iar inflatia era perfect controlata.

Dar atunci cand apare competitia in joc, cand oamenii incearca sa faca mai mult, mai bine ca altul, cand PROFITUL maxim posibil este tinta fiecaruia, nu mai exista stat, exista un haos. Nu mai exista comunitate de oameni, ci niste alergatori de cursa fara premiu. Degeaba ai toti banii din lumea daca esti singur.

Ii important sa intelegem ca sistemul PRIVATIZAT CAPITALIST ofera un loc ideal de inmultire a suferintei, distrugerii, agresiunii, pentru ca toti vor PROFIT si in numele profitului sunt dispusi sa faca orice, iar asta ne transforma pe toti intr-o haita de hiene si involuam, ceea ce se si intampla.

In numele PROFITULUi se fac razboaie, crime, asasinari, se da mita, suferinta aproapelui, se cumpara oameni, se vand oameni, se fura, se ataca, se distrug. In numele PROFITULUI regulile dispar sau sunt inlocuite cu alte reguli, ca in jungla. SUPRAVIETUIESC CEI MAI BUNI, CEI MAI BINE PREGATITI, PROFESIONISTII. Pai nu suntem oameni, de ce trebuie neaparat sa existe un castigator si un invins, doar nu mai suntem animale.
Nu mai exista compasiune, nu mai exista evolutie spirituala, nu mai exista libertate.

Asta este CRIZA MONDIALA, lumea involueaza. Oamenii se intorc la a fi niste fiinte simple si animalice!

Eradicarea poate ar fi o solutie, sau cine stie poate asta este momentul unui nou inceput, un nou drum de evoluare a oamenilor si a omenirii.
Poate acum incepe SFARSITUL LUMII!

2 comentarii: