sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Criza FINANCIARA!

Mdaaa.... peste tot criza, criza, CRIZZZA, haine de criza, situatie de criza, domeniul imobiliar in criza, auto criza, sex de criza.

Acum totul ii o criza, pentru ca da asa si ii... asta ii realitatea... intradevar, nu este nici o conspiratie chiar este criza!
Dar ce fel de criza?

FINANCIARA! Pare ca vorbesc prostii, sau doar vreau sa fac pe interesantul,... e pula... citeste mai departe... poate o sa intelegi de ce ?

Pot fi mai multe ipoteze de ce se intampla ce se intampla, hai sa enumeram cateva si sa vedem daca sunt plauzibile ori ba:
Conspiratie (din DeX:Proiect, elaborat în secret, prin care un grup de persoane unelteşte împotriva statului sau a unei persoane; complot; conjuraţie)
Cine sunt conspiratorii? Ce urmaresc? De vizat este vizata toata lumea.
Dupa unii (ZEITGEIST http://www.zeitgeistmovie.com/ ) bancherii, si marii bogatani ai lumii conspira pentru a prelua toti banii din lume. Dar oare nu ei fac banii??? Nu ei ii creaza si ii controleaza??? Oricand, bancherii, pot sa faca milioane de tone de bani doar din hartie reciclata nu e mare branza, doar ei au facut si au pus banii in circulatie de la inceput. Plus ca acum se face electronic, si ei is admini la serverele lor, sunt sigur ca pot modifica usor variabilele. :)
Tinta sa fie lumea??? nu prea cred, oricum lumea intreaga apartine banului, si cine are puterea banului este rege peste tot, mai putin in jungla unde ii leul rege. :P

ECONOMIA MERGE PROST
Cum sa mearga prost? Da este afectata de bancile mici, care nu pot sa ofere bani clientilor pentru ca nu au access la serverul mama&tata a banilor.
Dar este nevoie de mancare, energie, transport, sanatate, metale, masini, comert, etc. este o cerere tot mai mare, pentru ca sunt din ce in ce mai multi oameni, si atunci... de ce merge prost economia?
Pentru ca nu sunt BANI in conturile bancilor.

PACE NU RAZBOI
Intotdeauna unii au prosperat de pe necazul altora, cand cineva sufera altul se bucura. Numeste-l cum vrei, ECHILIBRU UNIVERSAL il numesc eu...
Degeaba, e razboi... in afganistan, in iraq, in gaza... a fost razboi inainte de criza FINANCIARA, si nu s-a remediat nimic... nu o duce nimeni mai bine... tot asa
Clar Razboiul nu mai ofera fericire pentru altii, invers proportional cu suferinta celor in razboi.
Nu din cauza lipsei razboaielor este criza FINANCIARA, cum ar presupune unii sadici...

NU MAI ESTE ENERGIE
Este plin de energie, soare, apa, vant, electricitate cacalau`, centrale termonucleare, gazul rusesc cica mai tine inca 30 de ani la ritmul actual de consum...
Daca este energie... sub atatea forme... de ce este criza FINANCIARA?

INCALZIREA GLOBALA
Criza a fost creata de incalzirea globala? Da pe dreq, adica atatea bani o bagat astea in refacerea mediului incat nu mai sunt???
Da la cine o dat banii? La creator?!?! Ia Domne` 1000 miliarde de dolari si fa te rugam calota glaciara la loc si mai dane niste animale pentru trofee... de rest.
Nu incalzirea globala a creat criza FINANCIARA, nici vorba, nu au investit astea bani in nimic alceva decat in economie si industrie veche... poluanta.


Cam astea-s motivele pe care lumea le zice, cand e vorba de... criza FINANCIARA... cum a inceput criza FINANCIARA... de la ce a inceput criza FINANCIARA...
Si totusi ii o intrebare si mai buna daca multe multe banci au dat crash si au fost preluate de stat... unde sunt BANII?!

Eu cred ca ii simplu, bani nu au valoare, si se pot face din nimic.
Daca s-ar face din aur ar fi un control mai bun si un sistem mult mai stabil si circular, dar acum este un sistem gresit si liniar.
Iar intr-o lume si un univers in care totul este rotund, nu are ce cauta linia.

Evolutia si orice sistem universal realizat natural si pe cale naturala, este rotund, si are un ciclu.
Banii au inceput dintr-o data sa mearga toti intr-un singur loc, posibil la creator.

Oamenii se panicheaza si incep sa faca economii la tot, si sa pastreze banul, doar ca nu ai nevoie de ban ca sa traiesti, ai nevoie de aer, apa, mancare, caldura, energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu