duminică, 25 ianuarie 2009

1000 de biliarde pentru a iesi din CRIZA FINANCIARA!

:)
Nu mai sunt bani, e nevoie de bani, toata lumea merge si aduna si face si strange bani.


Am auzit la stiri, propunerea unor senator, congresmani din SUA ca ar fi nevoie de 1000 de biliarde de dolari pentru a scoate lumea din criza?

Eu zic ca nu lipsa banilor ii problema principala a crizei, ci faptul ca este sistem liniar inflationist si pentru ca sunt PREA MULTI BANI!!!!

Prea multi bani? cum asa? bancile zic ca nu au bani! nu va putem da creditu!! suntem in criza de bani, nu mai sunt.

Pai nu TU, BANCA SFANTA, esti ceea care face banul?!?!?!?!?!
O ramas vaca stearpa? Nu mai are bou lapte? Nu mai face gaina oua?

Paa acum stim sigur ca banii sunt creati pe datorie, si sunt creati de banca nationala a fiecarei tari iar statul se indatoreaza si da valoare banului.

Bancile sunt mamele puilor de banuti care se inmultesc si se inmultesc.

Sa zicem ca la un moment dat in timp, atat de mult s-a inmultit banul incat nu mai incape, pe HARD DISK ca 90% din banii mondiali is in format electronic acum. Si banii astea virtuali is multi, si o mare parte din ei is in circulatie, pe la datornici, pe la firme, pe la birturi, pe la ciorapi, dar daca ii vrei inapoi in casa ce faci?!?

Pai unu la mana nu mai lasi pe aialalti sa plece din casa! ii tii pe hard zicand ca nu mai sunt?! :))
Apoi astepti ca oamenii sa termine banii pe care ii mai au, si apoi cand vor veni dupa economii, bancile vor zice ca is falimentare, numai sa nu dea banul omului.

Tind sa cred ca scopul acestei crize este de a aduna banul intr-un loc, de a tria bancile, companiile, brandurile, si mai ales de a separa odata pentru totdeauna lumile, si cine stie poate o alta lume se va naste, lumea a 4.a.

Daca pana in 2000 80% din banii lumii era detinut de 10% din populatia globului, astazi sigur ii 90% detinuta de 0,05% din populatia globului, iar restul ne batem pentru niste chestii care le putem desena si noi, si sa le dam valoare de schimb. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu